12.a

A 12. a osztályban öten érettségiztek emelt szinten történelemből, mindannyian jeles eredményt értek el. Közülük Fábián Tekla a többi tárgyból is jelest szerzett, így kitűnő lett. Az osztályból összesen 11 diák kapott kitűnő érettségi bizonyítványt. Középszinten is számos kiváló eredmény született.. Az alábbi tanulók szereztek jelest legalább 90%-os teljesítménnyel középszinten történelemből: Drienyovszki Diána (kitűnő lett, 6 tantárgyból 7 jelest szerzett, az egyiket emelt szinten), Juhász Enikő (kitűnő lett, négy tárgyból is 90%-os vagy még jobb eredményt ért el), Kiss Boglárka (kitűnő lett, 6 tárgyból 7 jeles, ebből ötnél 90% feletti teljesítménnyel), Laurincz Péter (kitűnő lett), Molnár Attila (kitűnő lett, négy tárgyból is 90% feletti eredményt ért el, köztük az egyiket emelt szinten), Tyetyák András (kitűnő lett). Rajtuk kívül további 3 vizsgázó szerzett maximális pontot a szóbeli vizsgarészen.

Magyar nyelv és irodalom tantárgyból is sok 90% feletti teljesítmény született: Drienyovszki Diána, Gécs Roland (Dianához hasonlóan ő is kitűnő lett és hat tárgyból szerzett jelest), Iglicz Virág (kitűnő lett), Juhász Enikő (kitűnő). Rajtuk kívül további öt vizsgázó kapott az osztályból maximális pontszámot ebből a tárgyból a szóbelin.

A végzős évfolyam két osztályából 22 kitűnő tanuló került ki az érettségin. Nagyon sokan szereztek különböző tantárgyból maximális pontot a szóbeli vizsgákon (magyar, történelem, testnevelés, angol, biológia, kémia, fizika), de az idén négy tantárgy esetében (magyar, történelem, angol, matematika) hat végzősünk 100%-os teljesítményt ért el a teljes tantárgyi vizsgán is! Gratulálunk a vizsgázóknak és a felkészítő kollégáknak is!

CsatolmányMéret
12.a.jpg158.07 KB