You are hereFarsangi beszámoló 2024

Farsangi beszámoló 2024


  •  
  • Sharebar

    By Belvárosi webmester - Posted on 14 február 2024

    Az idei tanévben is megrendeztük farsangi télűző bálunkat, a farsang farkán. Percek alatt megtelt a szépen feldíszített aulánk a fellépő gyerekekkel és az őket elkísérő családtagjaikkal. A mulatságot iskolánk igazgatónője, Dr. Malatyinszki Anita nyitotta meg.

    Ezt követően került sor az álarckészítő-verseny eredményhirdetésére. Az 1-2. évfolyamosok és a 3-4. osztályosok külön mérették meg alkotásaikat. Idén rekord számú munka érkezett be a gyerekektől. Pont ezért volt nehéz dolga a szülőkből álló zsűrinek.

    A díjátadó után érkezett  el a régen várt pillanat az osztályok számára, hogy megmutassák, milyen produkciókkal készültek már hetek óta. Most is színvonalas előadásokat láthatott az, aki itt volt a farsangon. A két elsős osztály megalapozta a jó hangulatot a vidám, maskarás felvonulásukkal. Utána a második évfolyamosok tették édesebbé a perceket a csokitánccal és a mignon parádéval. Később, a két harmadik osztály megmutatta, hogyan kell elűzni a hópelyheket és a suli szellemeit. Az osztályprodukciók sorát a negyedik évfolyamosok zárták a Sofia tánccal és a Witch Doctorral.

    Ezt követően mindenki a büfé felé vette az irányt, hogy összes pénzét elköltve megkóstolja a finomabbnál finomabb szendvicseket, süteményeket és üdítőket.

    A farsang egész ideje alatt lehetőség nyílt a gyerekeknek szebbnél szebb mintákat festetni az arcukra. Akik szeretik a csillogást, azok csillámtetoválást rakathattak magukra. A hosszú hajú lányok pedig befonathatták, bebodoríthatták rakoncátlan tincseiket. Aki pedig türelmesen mosolygott a fényképezőgépbe, arról pedig remek portré készült. Az élményhelyszíneken a Békéscsabai SZC Kós Károly Technikum és Szakképző Iskola növendékei, valamint lelkes szülőink segédkeztek.

    A szabad program után ügyességi vetélkedők, közös táncos mókázás és tombolasorsolás következett. Sok értékes ajándék talált gazdára idén is.

    A farsangi bálunkat a megszokott lufieső zárta. A hangulat fergeteges volt egész délután.

    Jövőre találkozzunk ugyanígy, ugyanitt! És töltsünk el egy kellemes péntek délutánt együtt, családias környezetben!

     

    DÖK

    Az eseményen készült fotók megtekinthetőek ide kattintva.

    Címkék